SHPËRNDAJE

Vehbi Imeri quhet kandidati nga koalicioni AAK-PSD për deputet të Kosovës.

Imeri është profesor dhe ekspret i politikave fiskale dhe në këto gara ka numrin 64, shkruan GazetaDirekt.

Gjatë kësaj fushate, profesori ka premtuar që prioritet kryesor e ka heqjën e taksës së aksizes për bujqit në Kosovë dhe rritjen e pagesave të subvencioneve.

Po ashtu, Imeri ka thënë se subvencionet do të jepën në fillim të secilës fazë përgatitore.

Sipas profesorit Imeri, gjatë mandatit të tij do të ndërtohet edhe sistemi i mbrojtjes nga breshëri.

Këto dhe plane tjera janë një tregus shumë i mirë se përse duhet të votohet Vehbi Imeri me numër 64.