SHPËRNDAJE

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë i reduktimeve:

Prishtinë

Më 23.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Ballovci (Kodi: 14000008)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakinicë dhe Turiçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në  LP 10 kV.

Më 23.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë dhe Dobratin.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave.

Më 23 dhe 24.08.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Kodra e Trimave 6 (Kodi:13000005036)  prej orës 09:00 deri në orën 13:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Kadri Zeka, një pjesë e rrugës 27 Nëntori, rr. Xhem Elezi dhe rr.Petro Marko.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrimja e kabllit bistek 4×95,4×70,4×50 në shtyllat e reja.

Prizren

Më  23.08.2017 në NS 35/10 kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit  ( Kodi:30035005)  prej orës  10:00 deri në ora 15:00.

Gjate kësaj kohe do të mbesin pa energji fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë. Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benzinës Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Më 23.08.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova  (Kodi:32000008)  prej orës  08:00  deri në ora 12:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në shtylla të reja  të tensionit të mesëm.

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Sharr (Dragash)  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008)   prej orës 14:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi I Sharrit; afariste: ILVA” Buqe, Restorant Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja  të shtyllave dhe shtrirja e përçuesit, sipas projektit  ,,Zgjerim i rrjetitit 2017 ”  Lot 10.

Ferizaj

Më 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001)    nga ora  09:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rashinca, Davidovci, Xhyrkovci, Muzeqina, Vojnovci, Lagjja Mulla Sinont dhe Godanci i Muhaxherëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërim shtyllash.

Me 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan 2  (Kodi: 41047001)    nga ora  10:00 deri ne ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet  asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Me 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshati Suhodoll  (Kodi: 41047002)    nga ora  11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Skullan, Leinë, Radevë dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: RevizioniI daljes.

Me 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti – pasive (Kodi: 41047003)    nga ora  12:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike asnjë konsumator nuk do të mbesë pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Coca-Cola (Kodi: 41047004)    nga ora  13:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Coca Cola.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Me 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e letres (Kodi: 41047005)    nga ora  14:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fabrika e letrës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 23.08.2017në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaqka (Kodi:40042002)  prej orës 08:00 deri në ora 08:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i përçuesit në fshatin Bajnicë.

Gjakova

Më 23.08.2017  në  NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci(Kodi:80080006)  prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV në largpërçues.

Gjilan

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi 60024003)  prej orës 10 :00 deri ne ora 10 :30 dhe prej orës 14:00 deri në orën 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ORTU TS 035.

Më 23.08.2017 në NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini  (Kodi:62000017)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë, Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan. Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim,  ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Peja

Më 23.08.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku  (Kodi:52000007)   prej  orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë, Dresnik, Dollc, dhe Gremnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 2 shtyllave 12m, ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët, vendosja e shkarkuesve katodikë.

Mitrovica

Më 23.08.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (74000011)  prej  orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rrec, Gecët, Vojvoda, Manastiri, lagjja III e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Futja e kabllos për daljen Xhavit Birinxhiku.