SHPËRNDAJE

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka reaguar për sulmin ndaj gazetarit Parim Olluri si dhe për sulmin që ka ndodhur një ditë më parë ndaj drejtorit të Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogaj.

Veseli ka kërkuar nga organet e drejtësisë që pa asnjë zvarritje t’i zbardhin sa më shpejt këto raste.

 

Statusi i plotë i Veselit:

 

“Janë të papranueshme dhe të patolerueshme sulmet e djeshme ndaj drejtorit Sokol Zogaj dhe gazetarit Parim Olluri. Ky shtet është ndërtuar mbi vlera të larta të demokracisë dhe i tillë duhet të mbetet. Organet e drejtësisë, pa asnjë zvarritje, duhet t’i zbardhin këto raste!”