SHPËRNDAJE

Është konstatuar Kuvendi i Kosovës, ku kryetar është rizgjedhur Kadri Veseli.

Pas fjalimit të mbajtur, Veseli ka nomunuar Ramush Haradinajn për kryeministër të vendit dhe pret që qeveria të votohet më së largu të shtunën.