SHPËRNDAJE

Sot përfundon afati për faljen e borxheve publike për personat juridikë dhe fizikë në Kosovë.

Bëhet fjalë për borxhet e akumuluara prej datës 31 dhjetor, 2008, transmeton gazetametro.net.

Ky afat ishte paraparë deri 1 shtator por meqenëse nesër është festa e Kurban Bajramit, ky afat përfundon sot pasdite.

Përndryshe deri në muajin gusht ishin rreth 600 mijë raste, të cilët kanë përfituar nga falja e borxheve.