SHPËRNDAJE

Koalicioni AAK-PSD 100% Kosovë do të jetë gjithmonë zëri i fuqishëm i diasporës.

Madje për diasporën dhe mbështetjen e fuqishme që pritet t’i jep ky koalicion, është bërë edhe një video-promovuese.

E në këtë video, kandidati i këtij koalicioni për deputet, Granit Shala, jep zotimin e tij të fuqishëm për të qenë në mbrotje të diasporës, shruan GazetaDirekt.

Postimi i plotë:

ME 100% SHTET ZËRI I DIASPORËS DO TË DËGJOHET SIKURSE KURRË MË PARË

ME 100% SHTET ZËRI I DIASPORËS DO TË DËGJOHET SIKURSE KURRË MË PARË

Posted by Gazeta Zarfi Info on Tuesday, September 10, 2019