SHPËRNDAJE

Një incident i çuditshëm i ka ndodhur prezantues së motit në emisionin e mëngjesit në Kanada. Një pulëbardhë gjigante futet në studiot e televizionit dhe pamja në fjalë u shpërnda mijëra herë, përcjell Gazeta Metro.

Tani të gjithë po qeshin me këtë rast, mirëpo për prezantuesen nuk ishte edhe aq përvojë e mirë, mirëpo dikur edhe ajo filloi të qeshte në linjën e drejtpërdrejtë.