SHPËRNDAJE

Policia e Kosovës ka njoftuar se në një shkollë në Gjakove janë vjedhur disa mjete të punës.

Sipas policisë, persona të panjohur kanë depërtuar brenda në depon e shkollës dhe kanë vjedhur disa mjete të punës.

Policia është duke e hetuar rastin.

“Rr. Eliot Zherka, Gjakovë 18.10.2021 – 08:30. Është raportuar se persona të pa njohur me përdorim force kishin depërtuar brenda në deponë e shkollës dhe kishin vjedhur disa mjete pune. Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke hetuar rastin”, thuhet në njoftim.