SHPËRNDAJE

Anëtari i Kryesisë së AAK-së Arbër Vllahiu, ka thënë se gjatë ditës kanë qarkulluar lajme të rrejshme të cilat siç ai ka potencuar, kanë synuar dëmtimin e procesit zgjedhor dhe kandidatit për kryeministër të koalicionit PDK-AAK-NISMA, Ramush Haraidinaj, raporton “Zeri.info”.

Ai më tej, ka thënë se edhe Serbia është duke e praktikuar një gjë të tillë.

“Ngjashëm me lajmet e rrejshme kemi vërejtur edhe përpjekjet e Serbisë për ndërhyrje në procesin zgjedhor”, ka deklaruar Vllahiu