SHPËRNDAJE
Një palestinez ka hapur zjarr në drejtim të paramilitarëve izraelitë, duke vrarë tre persona dhe plagosur një tjetër, ka thënë policia.

Zëdhënësja e policisë, Luba Samri, ka thënë se sulmuesi ishte paleztinez 37 vjeçar që kishte sulmar në hyrje të derës së pasme të West Bankës, duke u fshehur në mesin e punëtorëve palenstinez.

Kur ai ishte urdhëruar të ndalonte, personi ka nxjerrur armën dhe ka hapur zjarr, ka thënë Samri.

Sulmuesi, i cili mbante leje punë në Izrael, ishte vrarë nga forcat policore.

Shërbimi spitalor, ka thënë se edhe dihmë mjeksore ka marrë edhe një person i cili është në gjendje kritike.

Incidenti ka ndodhur në veriperëndim të Jerusalemit, zonë ku ka shërthyer dhuna në muajt e fundit.