SHPËRNDAJE

Policia në Londër bënë të ditur se tre përgjegjësit për sulmet në Londër janë vrarë

Nga sulmet e mbrëmshme në Londër janë vrarë 6 presona dhe mbi 30 të tjerë janë lënduar.

Policia bënë të ditur se 6 viktimat janë marrë në një kombi nga sulmuesit dhe janë therur në Urën e Londrës para se policia të mund të ndërhynte e t’i vriste sulmuesit.

Mbi tragjedinë ka reaguar edhe presidenti Francës Macron, ai ka thënë që Franca, më shumë se kurrë , i qëndron afër Mbretërisë së Bashkuar.