SHPËRNDAJE

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, është takuar me amabsadorin e BE-së, Samuel Zhbogar, me të cilin kanë biseduar për përparimin e Maqedonisë.

Në takim është rikonfirmuar mbështetja e Brukselit për reformat që duhet të ndërmerr për ndryshimet thelbësore në shtet që ka për qëllim rritjen e cilësisë së jetës së qytetarëve, njofton Telegrafi Maqedoni.

Siç bëjnë të ditur nga LSDM-ja, qëndrimi i Zhbogar është se brukseli dhe vendet anëtare të BE-së shohin mundësi për përparim në Maqedoni dhe janë të gatshëm për ndihmë parimore dhe eksperte për vendin./