SHPËRNDAJE

Deputeti Zafir Berisha nga Nisma për Kosovën ka treguar një mundësi kur ai nuk do ta votonte koalicionin që ka marrë shumicën e votave në Kuvend, PDK – AAK – NISMA.

Koalicioni i ardhshëm qeveritar duhet të ketë 61 vota, pa Listën Serbe të Aleksandar Vuçiç. Ndryshe, nuk do ta ketë votën time”, ishte statusi i Zafir Berishës.

Deputeti Berisha ka garuar për deputet si pjesë e koalicionit PAN dhe pritet të jetë në parlament.