SHPËRNDAJE

Bota ka marrë një lajm shumë mirë.

Vaksina e kompanisë “Moderne”, ka rezultuar të jetë 100 për qind efektive.

Kështu është bërë e ditur në bazë të një lajmi të publikuar pak më parë.

 Ndryshe ka kohë që po synohet gjetja e një vaksine, dhe ajo e kompanisë “Moderna”, deri më tani ka rezultuar në bazë të hulumtimeve dhe analizave të bëra si vaksina më efektive.