SHPËRNDAJE

KQZ në një dalje për mediat ka njoftuar pjesëmarrjen e qytetarëve në votime deri në orën 16:00.

Zedhensja per median e ketij institucioni beri te ditur se vetëm 11 % e qendrave të votimit kanë raportuar për 10 qarqe pranë KQZ, dhe nga këto të dhëna del se 35.78% e popullsisë ka votuar. Po ashtu KQZ bëri të ditur se shumë prej qendrave të votimit nuk kanë raportuar pjsëmarrjen. Por kur na ndajne edhe 3 orë nga mbyllja e votimeve vihet re një numër i ulët i pjesmarrjes në zgjedhje.

 

Ja përqindja sipas qarqeve

Berat 43.51%

Dibër – Nuk kane raportuar

Durrës  33.12%

Elbasan 34.25 %

Fier  33.36 %

Gjirokastër 38.14%

Korçë 36.58%

Kukës –Nuk kane raportuar

Lezhë 33.86%

Shkodër 29.55%

Tiranë 36.41%

Vlorë 31.91%