SHPËRNDAJE

Alketa Vejsiu është një nga femrat më me ndikim në median shqiptare.
Ajo ka qenë pjesë e emisioneve me një audiencë të gjerë dhe që thellësisht përçon pozitivitet. Por në politikë nuk mund ta kishte imagjinuar asnjëherë. Ajo ka pohuar se nuk do të jetë direkt pjesë e politikës.‘Një gjë ëshët e sikurtë se unë nuk do të jem asnjëherë pjesë e politikës. Por në mënyrë indirekte po do të përfshihem.’-ka pohuar Alketa.