SHPËRNDAJE

Gjiganti bavarez ka bërë disa modifikime në logon e saj dhe fotot e para të dizajnit të ri janë publikuar nëpër rrjetet sociale.

Sidoqoftë, dallime mes logos së re dhe të vjetër duket të ketë shumë pak.

Edhe pse klubi ende nuk ka bërë një deklaratë zyrtare për logon e re, logoja veçse është shfaqur në faqen zyrtare të Bayernit, si dhe në profilet e saj në Twitter dhe Facebook.