SHPËRNDAJE

Vince Carter mund të kalojë lehtësisht te skuadra e madhe nga NBA, Sacramento.

Agjenti i lirë i NBA-së, Carter nuk mendon për pensionim dhe pritet të flasë me Sacramento Knigs gjatë të hënës.

Carter, i cili është 40 vjeçar planifikon që të takohet me klubin nga Los Angelesi për të shikuar ofertën e tyre.

Megjithatë, asgjë nuk ka definitive dhe mbetet të shihet çka do të ndodhë me veteranin e njohur.