SHPËRNDAJE

Manchester United ka bërë një marrëveshje me Saint-Germain, për futbollistin, Serge Aurier , por ai do të duhet të përballet me një seancë gjyqësore për t’u dhënë leje për të hyrë në Mbretërinë e Bashkuar, raporton The Mirror.

24-vjeçari më parë ishte ndaluar të hyjë në vend pasi u shpall fajtor për sulmin ndaj një oficeri policie. Megjithatë, Devillët e kuq janë të shqetësuar për të ofruar një tjetër mundësi krahas, Antonio Valencias dhe shpresojnë të përfundojnë marrëveshjen pas pajtimit të kushteve personale./GazetaDirekt.