SHPËRNDAJE

Ekipi i Arsenalit, fazën përgatitore për sezonin e ri është duke i zhvilluar në kontinentin e Australisë.

Futbollistët përveç ushtrimeve dhe lodhjes që janë pjesë e përditshmërisë së tyre, ata kanë gjetur kohë që t’i shijojnë bukuritë e Sydneyit , e cila është e pasur me bimë dhe kafshë të egra ./GazetaDirekt.