SHPËRNDAJE

Ekipi rus, Zenit, është  i gatshëm t’i shpenzojë një shumë prej 70 milionë eurosh për futbollistët, Kostas Manolas dhe Leandro Paredes, duke bërë kështu goditje të dyfishtë të yjeve të Romës, raporton “Football Italia”.

Negociatat për Manola tashmë  janë në faza të avancuara, ndërsa pala ruse ka gjasë të shpenzojë 35-40 milionë, vetëm për futbollistin grek./GazetaDirekt.