SHPËRNDAJE

Ylli i Barcelonës, Lionel Messi siguroi se asgjë nuk shkoi në plehra pas dasmës së tij pasi ai dhuroi ushqimet e e mbetura dhe pijet për bamirësi, përmes drejtorit të Bankës Ushqimore Rosario ,Pablo Algrain.

“Organizatorët e dasmës arritën në depo dhe morën të gjitha ato që kishin mbetur prej dasmës dhe u shpërndanë për organizatat bamirëse”, tha Algrain. “Ne i shpjeguam organizatorëve të dasmës se ne mund të pranojmë pije, por që ne do të duhet të ndryshojmë pije alkoolike në para, sepse ne nuk mund t’i pranojmë ato.”, shtoi më tej drejtori ekzekutiv. Ata do të dhurohen për personat në nevojë .