SHPËRNDAJE

Përjetoni 4.5 minutat e driftit më të egër dhe të rrezikshëm që është parë ndonjëherë.

Ken Block rikthehet me ‘Terrakhana’ me veturën Ford Fiesta RX43 të cilën e kemi parë në Gymkhana 8, transmeton Express. Ken ka thënë se 600 kf sa ka kjo veturë janë më shumë se sa i duhen për të bërë drift në terren më rrërë dhe baltë.

Lokacioni ku është xhiruar ky drift është në një shkretëtirë në jug të Utah në SHBA.