SHPËRNDAJE

Një studim i realizuar së fundmi tregon se konsumimi i qepëve të kuqe ndihmon në luftimin dhe parandalimin e kancerit.

Kjo lloj qepe, e përdorur kryesisht në kuzhinën mesdhetare është plot me përbërës të fuqishëm që luftojnë dhe vrasin tumoret.

Mirëpo, shkencëtarët kanadezë theksojnë se çdo lloj qepe, pavarësisht nga ngjyra mund të ndihmojë në luftimin e kancerit.