SHPËRNDAJE

Ditën e djeshme James Rodriguez refuzoi ofertën e Milanit për të luajtur në Itali. Sipas Il Corriere dello Sport Milan nuk ka ndërmend të heqë dorë nga Rodriguez.

Pas rënies dakord me Real Madrid për shifrën 60 milionë euro, e vetmja pengesë e italianëve është dëshira e Jamesit. Sipas mediave italiane Milan eshperseri në ndjekje të kolumbinit

Mirabelli dhe Fassone do ta takojnë lojtarin personalisht nga fillimi i korrikut ndoshta edhe për ti ofruar një pagë më të madhe se Real Madrid.