SHPËRNDAJE

Milani pritet të takohet sot me ekipin Atalanta, për të bërë një marrëveshje për Andrea Conti.

Rossonerët kanë pasur një marrëveshje me italianin për disa kohë, por klubi i tij nuk e ka pranuar një ofertë të tiëë[.

Orobici po mbajnë atë për 30m€, ndërsa oferta ishte vetëm 20m€, dhe agjenti Conti-t kërcënoi se klienti i tij do të refuzojë për t’u shfaqur në trajnim para-sezonal në qoftë se situata nuk zgjidhet.

Agjenti u takua me Atalantën këtë javë në përpjekje për bisedime dhe informata nga Gazzetta dello Sport besojnë se një takim vendimtar do të mbahet në mes të klubeve sot transmeton gazetadirekt.com.

Milani mund të ofrojë 24-25m€, si dhe në shkëmbim të lojtarit në 30 për qind të tarifës, së lojtarit Andrea Petagna.

Ndërkohë, Andrea Poli, pritet të lirohet nga kontrata e tij për të nënshkruar një marrëveshje katër-vjeçare me Bologna. /gazetadirekt