SHPËRNDAJE

Ndeshja më e madhe e vitit, e unifikuar në pesha të mesme në mes të kampionit të botës Gennadz Golovkin me ish kampionit Canelo Alvarey, do të zhvillohet në Las Vegas.

Lufta do të zhvillohet më 16 shtator.

Majin e kaluar, De La Hoya dhe Alvarez thanë se do të bëjnë të pamundurën për ta bërë ndeshjen, por pastaj ata u shmangën. Tanimë janë të gatshëm. Në gjysmën e shtatorit do të zhvillohet lufta më e mirë e vitit.