SHPËRNDAJE

Por nuk është një femër çfarëdo, por më e mira e planetit. Është pikërisht kampionia e peshës pupël të UFC Cris Cyborgqë ka folur rreth spekulimeve të një kalimit të boksierit në sportin e MMA.

Duke folur për këtë çështje, kampionia e UFC thotë se mund ta mposhtë legjendën e boksit, duke përdorur aftësitë e saj në mundje.

“Do të mundohesha ta kapja dhe ta hidhja në tokë. Gjëja e parë që do të bëja është t’i kapja dy këmbët dhe ta rrëzoja.

“Në boks, do të ishte një çmenduri.

“Kur stërvitem me djem mësoj shumë gjëra pasi janë më të fortë. Dhe disa djem kanë shumë teknika të ndryshme që mund të më mësojnë për të përmirësuar lojën time.

“Nëse do të ndodhte, do të ishte shumë e bukur. Imagjinojeni në UFC.”

Më poshtë keni intervistën e plotë: