SHPËRNDAJE

Bibiana Steinhaus do të jetë gjyqtarja e parë femër në Bundesliga-n gjermane që nga sezoni i ardhshëm.

38-vjeçarja është me profesion oficere policie dhe ka që nga viti 1999 pjesë e shoqatës së gjyqtarëve në Federatën Gjermane të Futbollit.

Që nga ai vit deri në 2007-n, ajo ka gjykuar rreth 80 ndeshje të kategorisë së dytë.

Gjithashtu Steinhaus ka qenë pjesë nga viti 2011 në vitin 2015 në Botërorin e femrave dhe Olimpiadën e Londrës 2012.