SHPËRNDAJE

Ju që po e lexoni këte lajm, e njihni saktë se për cilën veturë bëhet fjalë, pra keni degjuar shpesh per markën AUDI, por jo edhe protagonistin Hagjë Berisha, andaj njihuni me Shqiptarin në Zvicër, I cili është fansi numer 1 dhe me I flaktë I AUDI-së.

Vetura e tij është AUDI A6 3.0, e vitit 2016 por kjo nuk mjafton me kaq, ajo veturë fsheh plot 400 kuajfuqi brenda vetes.

Ndonëse është njëri nga Moderatorët me aktiv të grupit me të madh të veturave shqipëtare në Facebook ‘Marakli t’kerreve’, ai për redaksine tonë ka derguar ekskluzivisht këto fotografi te veturës së tij të cilën e ruan me xhelozi te lartë.

Në rast se duke i shikuar fotografite, rrezikoheni nga brutaliteti i ketyre fotove, ne ju ftojmë t’i lidhni rripat e sigurimit teksa i shikoni fotografite e kësaj AUDI.

3,2,1 – Shkojmë.


Per lajme te reja mbi automobilistiken dhe sportin, rrini me neve. /gazetadirekt.com