SHPËRNDAJE

 

Real Madrid, nuk po llogaritë në shërbimet e Iscos.

Isco është vendosur të largohet nga Real Madrid në janar pasi nuk po i jepet një hapësirë e madhe nga ana e klubit madrilen, raporton Marca.

Është pohuar se Zinedine Zidane nuk do të bëjë asnjë përpjekje për të ndryshuar mendjen e tij karshi spanjollit, përcjell GazetaDirekt.

Klubet në Premier League dhe Serie A kanë qenë të lidhura me transferimin e spanjollit./GazetaDirekt/