SHPËRNDAJE

Juventusi ka zyrtarizuar Bonuccin pas një viti që e shiti në Milan

Zyrtarizimi i Bonuccit vjen pasi një shkëmbimi që bën dy klubet, Milan dhe Juventus.

Rikthimi i Bonuccit nuk është pritur mirë nga tifozët e Juventusit, të cilët nuk e kishin pritur mirë kalimin e tij në Milan një vit më parë.

Pasi që Juventus ka zyrtarizuar Bonuccin, në anën tjetër Milan ka zyrtarizuar lojtarin e ri Matia Caldara.