SHPËRNDAJE

Prodhuesi i famshëm amerikan tani ka edhe një gamë të re të produkteve të gatshme për treg.Apple ka lansuar kufjet e fundit Beats, përkatësisht modelet e reja të Beats Studio3.

Kufjet e reja të Beats tani vijnë me çip W1 të Apple dhe gjithashtu vijnë me një bateri më të qëndrueshme.

Beats Studio3 i ri do të jetë në dispozicion në një gamë të gjerë ngjyrash dhe tani janë në dispozicion në faqen e internetit të Apple për 349.95 dollarë.