SHPËRNDAJE

Gjenerata e ardhshme e Audi A8 raportohet se do të ketë nivelin e tretë të ngasjes autonome, duke përfshirë mundësinë për drejtim, përshpejtim dhe ngadalësim të automobilit.

Në një paralajmërim të ri të kompanisë, është shfaqur veçoria e re e automobilit.

Audi do të shpalosë modelin e ri A8 më 11 korrik në Barcelonë. Ai pritet të ketë motor V6.