SHPËRNDAJE

Çfarë telefoni ka zgjedhur, Android apo iOS?

Edhe pse ishin shokë dhe rival me Steve Jobs, Bill Gates ka vendosur që të zgjedhë telefon të ndryshëm nga ata që prodhon kompania e tij Microsoft dhe Apple. Ai për telefon të ri ka zgjedhur pajisje me sistem operativ Android, transmeton Express. Gates këtë e shpalosi në një emision televiziv ku deklaroi se konkurrenca në këtë industri është e jashtëzakonshme.

Nuk dihet se çfarë pajisje telefonike përdorë ai, por mendohet të jetë ndonjëri nga modelet e fundit nga Samsung.