SHPËRNDAJE

Një konferencë për pajisjet mobile ka ndodhur në Shenzhen dy dite më parë dhe një nga prezantimet ka qenë në lidhje me iPhone 8.
Prezantimi shfaqi një imazh të pajisjes, sic duket reflektimi i fundit i këtij telefoni nga kompania Apple.

Prezantimi listoi specifika si: 5.8 “ekran OLED me 2.5D qelq dhe 3D Touch. Prekja e ID-ve është funksion edhe në iPhone 8, megjithatë tabela nuk tregon vendndodhjen e saj të saktë.

Disa dizajne treguan se ‘earpiece’ do të pritet nga ekrani, ngjashëm me telefonin Essential, por kjo nuk reflektohet në tabelën e prezentimit.