SHPËRNDAJE

Në Shtetet e Bashkuara, do të del në shitje përmes ankandit një Ford Shelby GT350 i prodhuar para 52 vitesh.

Gjendja e përkryer në të cilën është, bën që për të pa paguhen deri në gjysmë milioni euro, transmeton Telegrafi.

Të gjitha pjesët e makinës janë origjinale, ndërsa enterieri është pothuajse i paprekur.

Motori 4.7-litra V8 që prodhon 289 kuajfuqi, është ende në gjendje të mirë dhe lëvizë sikur i ri.

Pronari i fundit ka dashur t’ia ndryshojë disa pjesë për ta modernizuar, por duket se ky Ford pëlqehet më shumë ashtu si ishte prodhuar. /Telegrafi/