SHPËRNDAJE

Aeroporti ushtarak në Nebraska të Shteteve të Bashkuara, ka qenë hapësira ku janë takuar 12 makina të reja që kanë së bashku 6,677 kuajfuqi – apo secila rreth 558 sosh.

Veturat kanë matur forcën me njëra-tjetra dhe jo vetëm, transmeton Telegrafi. Pronarët kanë treguar edhe mundësitë që ofrojnë disa nga modelet që janë lansuar së fundmi në treg.

Më poshtë mund të shihni nga afër dhe në aksion, veturat e mahnitshme që kanë edhe çmime enorme.