SHPËRNDAJE

Apple ka prezantuar mikrofonin HomePod, për të cilin kompania thotë se do të ndryshojë raportet ndaj muzikës në ambientin shtëpiak, njëjtë sikur që kishte sjellë iPodin për muzikën në lëvizje.

Mikrofoni i ri i mençur është i dizajnuar të punojë me Apple Music.

Përmes lidhjes pa tela mund të lidhen mbi 40 milionë këngë që ndodhen në këtë shërbim.

HomePod formon akustikë të performancave të larta, transmeton KP.

Mikrofoni përdor procesorin Apple A8 për punë dhe është i pajisur me teknologji, e cila ndihmon shpejt të mësohet se në cilën pozitë në dhomë ndodhet dhe në bazë të saj të optimizojë zërin për këtë dhomë.

HomePod do të dalë në shitje në dhjetor me çmim prej 349 dollarësh.