SHPËRNDAJE

Rrjetet sociale janë shndërruar në diçka shumë të rëndësishme për njerëzit, pëlqimet, ndjekësit dhe gjithçka tjetër – ka një rëndësi.

Duke parë këtë – në Rusi, dikush ka vendosur të hapë një vend ku njerëzit mund të blejnë pëlqime dhe ndjekës në Instagram.
Përveç blerjes së pëlqimeve dhe ndjekësve, këto makina ju lejojnë që edhe ta printoni fotografinë tuaj.

Ndërkohë, çmimi për të marrë 100 like në një fotografi është 2 dollar, e çmimi për të marrë 100 ndjekës të rinj është 2.5 dollarë.