SHPËRNDAJE

Jo, kjo nuk është një reklamë për një film të ardhshëm horror -, është po aq e vërtetë sa mund të jetë.

Lulu Hashimoto është pikërisht ajo që ajo duket – një kukull njerëzore.

Lulu Hashimoto duket si një kukull, por lëviz si një njeri. Ajo ka përshëndetur mijëra tifozë që e ndjekin atë në Twitter dhe Instagram.  Lulu gjithashtu ka rrëmbyer vëmendjen e njerëzve sa herë që ajo shfaqet në rrugë.

Ajo  duket një qenie njerëzore e veshur  me një kostum kukullash, të përbërë nga parukë, maskë dhe çorape të modeluara me nyje.

Dizajner japonez i modës, Hitomi Komaki, krijoi kostumin e plotë të trupit, i cili përfshin një parukë, maskë dhe çorape.