SHPËRNDAJE

Rrjeti social Facebook kohët e fundit është duke i dhënë përparësi videove, kjo edhe për faktin që videot janë më tërheqëse për njerëzit dhe linqet apo postimet e tjera.

Por a keni qenë ndonjëherë kuriozë të dini se cila video është më e klikuar? Bëhet fjalë për videon e mëposhtme e cila ka arritur të marrë plot 330 milionë klikime.

Sigurisht nuk ka mundur dot të kalojë rekordin e YouTube, por sidoqoftë ka arritur një numër të konsidrueshëm për një rrjet social.

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Posted by Blossom on Thursday, May 18, 2017