SHPËRNDAJE

“Photo Cast” është pajisja që ruan të gjitha të thirrjet dhe numrat e telefonit në iPhone. Kjo pajisje e zëvëmdëson në mënyrën më të mirë opsionin “Call Records”.

Pajisja i ruan bisedat edhe nëpërmjet Viber, WhatsApp, Skype apo Facebook ndërsa ruan të gjitha numrat dhe bisedat e juaja.indeksonline

“Photo Cast” kushton 125 dollarë në treg.