SHPËRNDAJE

Renault Captur është vetura më e shitur në Evropë dhe Britani të Madhe në kategorinë e veturave ‘compact crossover’.

Por, kërkesa e madhe për modelin e ri të Renault Captur 2017 në Kosovë, tejakalon çdo pritje pavarësisht që Captur veçse është vetura më e shitur tek blerësit individual, duke kaluar edhe modelin tjetër të Renault, Clio, i cilin e mban vendin e pare në treg.

Image result for renault captur
 Një javë pas prezantimit zyrtar në Prishtinë, nga përfaqësuesi zyrtar i Renault Auto Mita, kërkesa për modelin më të ri të Captur ka qenë e jashtëzakonshme, duke i tejkaluar të gjitha pritjet, dhe kjo ka bërë që përfaqësuesi i saj zyrtar të rrisë furnizimet me Captur edhe me dhjetëra njësi të reja, me tipare dhe karakteristika të ndryshme, për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e ndryshme të blerësve.
Image result for renault captur
Image result for renault captur