SHPËRNDAJE

Kompania Forza, ka lansuar një reklamë për të promovuar versionin e video lojës 7 Motorsport, që lansohet brenda këtyre javëve.

Në këtë reklamë janë vendosur shtatë makina, ndërsa janë lojtarët të cilët bëjnë xhiro derisa përfundon muzika dhe pastaj mundohen të zënë njërën nga veturat, transmeton Telegrafi.

Aty gjenden modelet më të lakmueshme nga Nissan, Porsche apo Lamborgini. Garuesit shpejtojnë që të futen në ndonjërën prej tyre, e në Yugo veç për zori.

Se a mbërrin kjo veturë në cak, shikojeni videon. /Telegrafi/