SHPËRNDAJE

Rrjetet sociale janë bërë pjesë e pandashme e  përditshmërisë sonë. Ashtu si facebook, instagram edhe snapchat po vijnë me risi, duku ia bërë përdoruesve kështu edhe më tërheqës këto aplikacione.

Snapchap ka krijuar tregime të personalizuara apo ‘Cuztom Stories’ të cilat  mund të krijohen përçfarëdo, dhe me ndonjë prej miqve tuaj.

Pra, kjo në thelb lejon që grupet e njerëzve të kontribuojnë për të njëjtën ‘Story’.