SHPËRNDAJE

Tokyo Motor Show që zhvillohet në Japoni, do të jetë organizimi ku prezantohet modeli i ri VIZIV.

Kjo veturë hibride nga Subaru, do të jetë shumë e veçantë për shkak të lehtësirave teknologjike, si dhe fortësisë në ndërtim.

Deri më tani, dihet se do të ketë shumë drita LED, si dhe pamje që dallon prej pasardhëseve.

Megjithatë, prodhuesi nuk ka dalë prej bazës së veturave të mëparshme, pasi ka shfrytëzuar platformën e modelit Impreza.