SHPËRNDAJE

Kompania Alphabet ka raportuar fitime rekorde për gjysmën e dytë të 2017-ës.
Kjo kompani ka raportuar 26 miliardë dollarë të ardhura. 21% më shumë, krahasuar me të njëjtën periudhë kohore në vitin e kaluar, transmeton koha.net.

Por fitimet neto janë vetëm 3.5 miliardë dollarë për shkak të dënimit 2.7 miliardë dollarësh nga Komisioni Evropian.

Biznesi i reklamave është rritur për 18% dhe i solli atyre 22.7 miliardë dollarë.