SHPËRNDAJE

Nëse në tekstet e WhatsApp deri dje nuk mund të përdorni shkrimet bold (të theksuar) dhe italik (të pjerrët) shumë shpejt ato do të bëhen të aplikueshme. Ky është lajmi i mirë ka dhënë WhatsApp për përdoruesit e tij. tvklan

Por aplikacioni në pronësi në Facebook është i përdorshëm dhe ju lejon të zgjidhni fontin që dëshironi në tekstin tuaj. Tashëm edhe WhatsApp është duke e testuar, por vetëm për telefonat Android, në të ardhmen do të jetë edhe në iPhone. Nuk ka ende një datë ekzakte, por do të jetë i përdorshëm shumë shpejt. Përditësime të tjera që ka sjellë kohët e fundit aplikacioni i përdorur nga 1.2 miliardë njerëz në mbarë botën përfshin aftësinë për të ndarë dokumentet PDF, Word dhe spreadsheets.