SHPËRNDAJE

Një model i ri i telefonit nga Xiaomi – i emëruar Riva – është parë në një listë krahasuese ose ‘benchmark’. Listimi në Geekbench zbulon se pajisja është mundësuar nga një SoC me procesor quad-core 1.40GHz dhe ka 3GB RAM.

Gjë tjetër që vlen të përmendet është se telefoni punon me Android Nougat (versioni i fundit: 7.1.2). Fatkeqësisht, dhe siç është zakonisht rasti me listimet e Geekbench, asgjë tjetër nuk është zbuluar.

Megjithatë, duke pasur parasysh se pajisja ka filluar të botuar në listë për ‘benchmark’, ne presim që të dëgjojmë më shumë në lidhje me të së shpejti.